Welkom op de website van Blond & Blond!

Wij zijn een gezellig en sfeervol ingericht Grand Café op de Roerkade 6 in Roermond. Een echt familiebedrijf waar Caroline en haar team  jullie welkom heten op een van de mooiste locaties van Roermond met een uniek uitzicht op de Roer met zijn verscheidenheid aan boten en met zicht op de oude uit de 14e eeuw stammende  voorstad St Jacob. De Blond familie wordt compleet gemaakt met Willem, Lily,  Rob, Lot, Jort en Bernice.

Bij Grand Café Blond en Blond voel je je thuis!

Bij ons drink je een kopje verse koffie, verwen je jezelf met een lekkere (ambachtelijke) ijscoupe of kom gewoon om gezellig te borrelen , lunchen (za en zo) en dineren.

Iedere  woensdag en donderdag genieten van Willems Indonesisch / Molukse keuken. 

Een absolute aanrader!

                De “Blonde” Salon is zeer geschikt voor feestjes, vergaderingen en familie dinertjes. Uiteraard is deze Salon te reserveren.

Blond & Blond dé plek voor Lunch, Diner, Café of Vergaderen

Reserveren bij Blond en Blond is uiteraard mogelijk maar ook zonder reservering ben je van harte welkom. Bij drukte heten wij jullie welkom aan onze bar en met een beetje geduld zal er best een plekje vrijkomen.

Geniet op ons terras van het prachtige uitzicht op de Roer met het komen en gaan van boten en jachten  of neem plaats aan onze gezellige  "fiets"  tafel voor een goede fles wijn of een van onze speciaal bieren van de tap. 

En wil je onder het borrelen toch iets lekkers eten vraag dan naar onze Indonesisch / Molukse borrelplank  vol met verrassingen of andere lekkere dingen van de kaart.

Wil je weten welke activiteiten we organiseren?

Klik hier!

Klik op de onderstaande foto voor een 360 view van Blond & Blond