Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Welkom op de website van Blond & Blond!

Wij zijn een gezellig en sfeervol ingericht Grand Café op de Roerkade 6 in Roermond. Een echt familiebedrijf waar Caroline en haar team  jullie welkom heten op een van de mooiste locaties van Roermond met een uniek uitzicht op de Roer met zijn verscheidenheid aan boten en met zicht op de oude uit de 14e eeuw stammende  voorstad St Jacob. De Blond familie wordt compleet gemaakt met Willem, Lily, León en Rob, Lot en Bernice.

Bij Grand Café Blond en Blond voel je je thuis!

Bij ons drink je een kopje verse koffie, verwen je jezelf met een lekkere (ambachtelijke) ijscoupe of kom om gezellig te borrelen , lunchen (za en zo) en dineren.

                De “Blonde” Salon is zeer geschikt voor feestjes, vergaderingen en familie dinertjes. Uiteraard is deze Salon te reserveren.

Blond & Blond dé plek voor Lunch, Diner, Café of Vergaderen

Reserveren bij Blond en Blond is uiteraard mogelijk maar ook zonder reservering ben je van harte welkom. Bij drukte heten wij jullie welkom aan onze bar en met een beetje geduld zal er best een plekje vrijkomen.

Geniet op ons terras van het prachtige uitzicht op de Roer met het komen en gaan van boten of neem plaats aan onze gezellige  "fiets"  tafel voor een goede fles wijn of een van onze speciaal bieren van de tap. Ben je benieuwd naar de bieren en uitgebreide wijnkaart? Op deze website kun je ze vinden!

En wil je onder het borrelen toch iets lekkers eten vraag dan naar ons Blond en Blond “plenkske” vol met verrassingen of andere lekkere dingen van de kaart.

Wil je weten welke activiteiten we organiseren?

Klik hier!

Klik op de onderstaande foto voor een 360 view van Blond & Blond

Openingstijden

Maandag      :  Gesloten
Dinsdag        : vanaf     14.00 tot 24.00 uur Woensdag   : vanaf     14.00 tot 24.00 uur Donderdag  : vanaf     14.00 tot 24.00 uur Vrijdag           :vanaf     12.00 tot 24.00 uur   Zaterdag      : vanaf     12.00 tot 24.00uur   Zondag         : vanaf     12.00 tot 24.00 uur

 

Blond & Blond Remunj
Copyright © 2021 Blond & Blond Remunj
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren